vrijdag 23 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Deelnemers fietstocht Drimmelen eerste sponsors 'Beleef en Geef'

23 mei 2013

DORDRECHT - Eerste evenement in teken van Beleef en Geef de Biesbosch Ondernemers Johan en Caroline Halters en organisatoren van de Streekproductenfietsroute in de gemeente Drimmelen zetten op zaterdag 25 mei hun evenement in het teken van het Beleef en Geef de Biesbosch fonds.

Per fietsende deelnemer doen zij een afdracht ten behoeve van projecten van het fonds.  Dit is het eerste initiatief uit de regio dat wordt gekoppeld aan het fonds sinds de oprichting van een maand geleden.

Beleef en Geef de Biesbosch is opgezet door toeristisch-recreatieve Biesboschondernemers om via vrijwillige bijdragen van hun gasten gelden voor de instandhouding van de Biesbosch te verkrijgen. Inmiddels hebben zich al ruim 20 bedrijven aangemeld om mee te doen.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.beleefengeef.nl

Lees meer over:

biesbosch beleef en geef halters
Deel dit bericht met je vrienden!