zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Geslaagd familietoernooi bij hockeyclub DMHC

21 mei 2013

DORDRECHT - Geslaagd familietoernooi bij hockeyclub DMHC op 20 mei en opening 2e semi-waterveld op 25 mei.

Op Tweede Pinksterdag was dit jaar al voor de derde keer het familiehockeytoernooi aan de Schenkeldijk bij Hockeyclub DMHC. Er deden maar liefst 17 teams mee die bestonden uit een mix van jeugdige en volwassen leden. Deze combinatie van jong en oud in teams die tegen elkaar strijden zorgt voor een zeer sportieve sfeer en veel gezelligheid, niet alleen op het veld maar ook langs het veld.

Kortom een geslaagd toernooi dat onderstreept dat DMHC een familieclub is. Daarnaast streeft de club ernaar tophockey mogelijk te maken door bijvoorbeeld de aanleg van semi-watervelden waardoor sneller gehockeyd kan worden.

Nog geen jaar geleden werd het 1e semi-waterveld geopend. De afgelopen weken werd er op het DMHC-terrein hard gewerkt om een bestaand kunstgrasveld om te vormen tot een semi-waterveld en nu het 2e semi-waterveld gereed is, wil de club dat op feestelijke wijze in gebruik gaan nemen.

Dit 2e semi-waterveld zal officieel worden geopend door Rinette Reynvaan, Wethouder Sport, op zaterdag 25 mei a.s. om 16.15 uur.

Daarna wordt er door DMHC JB1 een tophockeywedstrijd gespeeld tegen HGC JB2. Uiteraard is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen op het DMHC-terrein aan de Schenkeldijk te Dordrecht. Mocht het hockeyspel u aanspreken dan kunt u via onze website www.dmhc.nl onder het kopje lidmaatschap aangeven dat u een proeftraining wilt bijwonen.

Lees meer over:

hockey schenkeldijk dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!