maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Politie onderzoekt mishandeling Dordrechtenaar (29)

21 mei 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Politie onderzoekt mishandeling Dordrechtenaar (29)

De politie onderzoekt een geweldsincident dat zondagavond 19 mei 2013 omstreeks 20.15 uur in Breda heeft plaats gevonden. Een 29-jarige man uit Dordrecht werd daar door een groep van zes mannen naar de grond geduwd en ten minste drie keer tegen het hoofd getrapt. De daders vluchtten daarna weg.

Zoekactie
Agenten hebben in de omgeving nog gezocht naar de daders maar deze niet meer aangetroffen. Het slachtoffer werd met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij was wel aanspreekbaar. Hij had last van zijn kaak, twee tanden waren uit zijn mond geslagen, ook had hij een scheur in zijn lip. Hij wilde liever op een later moment aangifte doen. De politie heeft ter plaatse al met omstanders gesproken maar is nog op zoek naar andere getuigen.

Lees meer over:

mishandeling ziekenhuis
Deel dit bericht met je vrienden!