zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht A1 bereikt finale nacompetitie

21 mei 2013

DORDRECHT - De A1 van FC Dordrecht zette op Tweede Pinksterdag een mooie prestatie neer. De ploeg won met 4-1 van Fortuna Sittard en bereikte daarmee de finale van de nacompetitie.

FC Dordrecht won eerder al in Sittard met 3-1. De Schapenkoppen zagen de thuiswedstrijd dan ook met vertrouwen tegemoet. Dat bleek terecht, vlak voor rust kwam Fortuna Sittard nog op voorsprong, maar Noel Goossens maakte voor het eindsignaal van de eerste helft nog de gelijkmaker. In de tweede helft zorgde een eigen goal voor de 2-1 voor 'Dordt'. Goossens verzorgde de 3-1, de 4-1 kwam van Ibrahim Toure.

De finale zal op zaterdag 25 mei worden gespeeld tegen NEC/FC Oss A1, dat AFC A2 versloeg in de halve finale. De eindstrijd gaat over één wedstrijd en zal op neutraal terrein afgewerkt worden. Waar dat precies is en hoe laat, wordt nog bekendgemaakt.

Deel dit bericht met je vrienden!