Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Waterbus lijn 23 vaart op één dag verder dan Sliedrecht'
17mei 2013

Waterbus lijn 23 vaart op één dag verder dan Sliedrecht

DORDRECHT / PAPENDRECHT / SLIEDRECHT - Vanwege de 25e Open Havendag vaart Waterbus met lijn 23 Dordrecht Merwekade <> Sliedrecht Middeldiep door naar Gorinchem.

De vaartijd vanaf Dordrecht Merwekade bedraagt circa 50 minuten inclusief tussenstops. Er is ruimte voor 130 passagiers en 40 fietsen per schip. Voor rolstoelen zijn eveneens enkele plaatsen beschikbaar.

Dienstregeling
Eerste vertrek Dordrecht Merwekade is om 9:45, daarna elk uur met de laatste afvaart om 16:45 richting Gorinchem. Eerste vertrek Gorinchem is om 10:40, daarna elk uur met de laatste afvaart om 17:40 richting Dordrecht.

U kunt met de Waterbus Dagkaart voordelig retour naar Gorinchem. Deze kaart is geldig voor de hele route. Aan de Dagkaart zitten twee afscheurbare kortingsbonnen. Lever de eerste bon in bij steward op de heenreis van Sliedrecht naar Gorinchem of v.v. Lever de tweede bon in bij steward op de terugreis van Gorinchem naar Sliedrecht of v.v. De Waterbus Dagkaart voor groepen is verkrijgbaar bij VVV Dordrecht (Spuiboulevard 99, Dordrecht). Kijk voor vertrektijden en prijzen op www.waterbus.nl Deel dit bericht met je vrienden!