zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

VV Oranje-Wit kampioen eerste klasse

13 mei 2013

DORDRECHT - Op zaterdag 11 mei is Oranje-Wit kampioen geworden in de eerste klasse C door 4-1 winst op Roda Boys uit de Bommelerwaard. Oranje-Wit promoveert hiermee naar de hoofdklasse, zodat Dordrecht voor het eerst sinds 1989 weer een hoofdklasser heeft in de zaterdagafdeling.

Tot voor enkele weken waren er nog verschillende verenigingen in de race, maar de laatste weken heeft Oranje-Wit, een zeer sterk collectief, de benodigde punten behaald om zo het verschil te kunnen maken. De supporters hebben rond de kampioenswedstrijd zelfs gezorgd voor een ware Oranje Wit invasie in Aalst.
 
Voorzitter Richard Groenendaal:"Dit resultaat zie ik als een positieve impuls voor de gehele vereniging en als een bevestiging dat het lange termijn beleid zijn vruchten afwerpt. De jarenlange trouwe inzet van onze leden en vrijwilligers heeft bijgedragen tot het huidige succes".
 
Voor meer informatie, zie www.oranjewit.nl
 

Foto's door: Linda Visser

Lees meer over:

oranje voetbal wedstrijd
Deel dit bericht met je vrienden!