donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

‘Nader onderzoeken’ CBR voorlopig op andere locatie

10 mei 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De ‘nader onderzoeken rijvaardigheid’ in Dordrecht krijgen voorlopig een andere locatie, vlakbij de huidige locatie. Per 1 juli neemt het CBR een nieuwe locatie in gebruik: het Van der Valk Hotel. Dat zit aan de Laan van Europa 1600 in Dordrecht, aan de A16.

De onderzoeken vinden nu nog plaats vanuit het Mercure Hotel aan de Rijksstraatweg 30, op nog geen kilometer verwijderd van de nieuwe locatie. Omdat het Mercure Hotel in juli en augustus niet beschikbaar is vanwege een verbouwing, wijkt het CBR voorlopig dus uit naar Van der Valk voor de nader onderzoeken. Dit zijn speciale examens voor kandidaten die vier keer niet geslaagd zijn voor het praktijkexamen.
 
Tot en met 28 juni worden er nog nader onderzoeken afgenomen vanuit het Mercure Hotel.
 
 
Deel dit bericht met je vrienden!