Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kinderbadje Wantijpark weer open'
07mei 2013

Kinderbadje Wantijpark weer open

DORDRECHT - Vanaf 1 mei is het openingsseizoen van het kinderbadje in het Wantijpark weer gestart. Bij mooi weer kunnen ouders hun kindjes laten spelen in het kinderbadje. 

Het kinderbadje met de paddenstoel is te vinden achter het Wantijpaviljoen. In de zomermaanden (vanaf begin mei tot eind september) vult de gemeente het kinderbadje in het Wantijpark met water. Dit gebeurt alleen als de luchttemperatuur 22°C of hoger is en als het zonnig tot half bewolkt en rustig weer is. 
 
Het water van het badje wordt elke dag ververst. Als het goed weer is, laten medewerkers van de gemeente het badje ’s morgens vol lopen, zodat ouders en hun kinderen vanaf 9.30 uur kunnen genieten van het kinderbadje. ’s Avonds om 19.00 uur laten de medewerkers het weer leeglopen. Het gebruik van het kinderbadje is geheel voor eigen risico. Ouders wordt aanbevolen kinderen er altijd onder toezicht van een volwassene te laten spelen.
 
Wilt u weten wanneer het badje gevuld wordt?
 
Het kinderbadje wordt alleen bij mooi weer gevuld met water. De gemeente maakt voor de weersvoorspelling gebruik van een sms-service via www.weerplaza.nl. U kunt deze (betaalde) service ook zelf downloaden om te weten wanneer het badje gevuld wordt.


Deel dit bericht met je vrienden!