donderdag 13 augustus 2020

Alles over Dordrecht

Frans Riet Ridder in de Orde van Oranje Nassau

3 mei 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op 26 april 2013 is het commissielid Frans Riet onderscheiden tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Frans is raadslid voor het CDA en kreeg de onderscheiding vanwege zijn jarenlange bijdrage aan de Dordtse samenleving. 

Hij is in de loop der jaren actief geweest in tal van functies. Al sinds 1970 actief bij korfbalvereniging DCKC Snel, nu Deetos Snel, in verschillende functies, zoals ledenwerver, jeugdwedstrijdsecretaris, lid van de jeugdcommissie en voorzitter. Daarnaast was en is hij actief als voorzitter en duo-voorzitter van de afdeling Zuid-West van het Koninklijk Korfbal Verbond. Al dertig jaar is hij voorganger van de Interkerkelijke Kommissie voor Aangepaste Arbeid (IKAA). Sinds 2005 is Frans Riet commissielid en voorzitter van diverse vergaderingen van de adviescommissie van het CDA.

Lees meer over:

CDA korfbal ikaa
Deel dit bericht met je vrienden!