woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

Getuigen gezocht aanranding Dubbeldamseweg

29 april 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op de Dubbeldamseweg Zuid in Dordrecht werd ter hoogte van de Werkenmondestraat op vrijdag 19 april een 19-jarige vrouw aangerand. Wij zoeken getuigen en mensen die de aanrander (her)kennen.

Bent u getuige geweest en hebt u meer informatie voor ons?
 
De vrouw zou om 12.10 uur 's middags zijn betast door de man. De dader rende vervolgens weg in de richting van de nabijgelegen rotonde. De aangeefster omschrijft hem als een kleine, oudere man (65+) met een volle bos grijs haar en een lichte, beige of grijze kleur jas. Gezien het tijdstip moeten er op dat moment veel mensen op straat zijn geweest die mogelijk iets gezien hebben.
 
(Her)kent u deze man of heeft u iets anders gezien? Neemt u dan contact op met de politie op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000

Lees meer over:

aanranding dubbeldamseweg
Deel dit bericht met je vrienden!