woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

Politie neemt in Dordrecht qat in beslag

26 april 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De politie heeft na een tip ongeveer tien kilo qat in beslaggenomen en twee mannen aangehouden. Agenten gingen op donderdagavond 25 april 2013 naar de Witte de Withstraat in Dordrecht voor het instellen van een onderzoek naar aanleiding van de tip. Ze zagen in de straat een geparkeerde bestelbus.

Iemand die bij de bus stond gaf een vuilniszak aan een andere man. Deze liep met de zak richting een woning. Politiemensen onderzochten de bestelbus en vonden daarin enkele dozen met qat. Ze hielden de 34-jarige man die bij de bus stond aan. Hierop gingen de agenten naar de woning en hielden daar een 40-jarige man uit Dordrecht aan. Op het balkon van het pand stond de vuilniszak met qat hierin.

Lees meer over:

witte de withstraat
Deel dit bericht met je vrienden!