donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Geen winst voor Drechtsteden bij Nationaal Schoolhockeytoernooi

24 april 2013

DORDRECHT/PAPENDRECHT - Op vrijdag 19 april waren de voorrondes van het Nationaal Schoolhockeytoernooi die door de KNHB op 50 locaties, waaronder de DMHC-velden, werden georganiseerd.

Bij Hockeyclub DMHC streden meisjes categorie oud van scholen uit Dordrecht, Papendrecht, Gorinchem en Bergen op Zoom om de eerste plaats. Het ging er fanatiek aan toe en aan het eind van de dag bleek het meidenteam van het Lyceum Oudehoven uit Gorinchem het sterkst. C.S.G. Calvijn Groene Hart moest genoegen nemen met een tweede plaats.

Met dank aan de bond en alle vrijwilligers kunnen alle teams terugkijken op een geslaagde editie van het KNHB Nationaal Schoolhockeytoernooi. Voor het winnende team uit Gorinchem is het toernooi nog niet voorbij, want deze meiden gaan op 7 juni in Amsterdam meedoen aan de landelijke finale.

Lees meer over:

schoolhockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!