dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

Verlenging contract Heren 1 trainer  bij hockeyclub DMHC Dordrecht

Verlenging contract Heren 1 trainer bij hockeyclub DMHC Dordrecht

22 april 2013

DORDRECHT -  Het bestuur van hockeyvereniging DMHC Dordrecht en hoofdtrainer Victor Kwinkelenberg hebben besloten om hun samenwerking voort te zetten voor de komende twee seizoenen (t/m medio 2015). Zowel bestuur, trainer als spelersgroep zijn zeer tevreden over de onderlinge samenwerking.

Kwinkelenberg was eerder trainer van Heren 1 Prinsenbeek en is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij DMHC. Zijn team speelt momenteel in de 3e klasse, maar het doel is om binnen enkele jaren Heren 1 van Dordrecht naar de eerste klasse te brengen. Naast trainer van het 1e team zal Kwinkelenberg zich ook gaan inzetten voor tophockey bij de DMHC-jeugd, categorie jongens. 
 
Verder gaat hij de trainers/coaches van de top heren/jongenslijn coachen (dus ‘train de trainer’ en ‘coach de coach’). DMHC heeft namelijk de ambitie om in 2017 de 1e teams van de jeugd op sub-niveau te laten spelen en de 1e seniorenteams op 1e klasse niveau. 
 
Voor de trainer van DMHC Dames 1 voor komend seizoen vinden op dit moment nog gesprekken plaats.

Lees meer over:

hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!