dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

CDA wil  modern lijdensverhaal The Passion naar Dordrecht halen

CDA wil modern lijdensverhaal The Passion naar Dordrecht halen

20 april 2013

DORDRECHT - De gemeente Dordrecht denkt na over de mogelijkheid om eventueel the Passion naar de stad te willen halen. Toezeggingen liggen er nog niet. De gemeente wil the Passion beoordelen in het licht van (on) mogelijkheden van andere een daagse evenementen.

Dit bericht het CDA Dordrecht op de eigen site.

Het bisdom Rotterdam zorgt mede voor sponsorgeld voor de The Passion, die in Gouda, Rotterdam en Den Haag succesvolle afleveringen kende in de aanloop naar pasen. Het CDA noemt als mogelijke plek het Hof, maar daar loopt nog een restauratie tot begin 2015. 

Leiden, Delft en Zoetemeer zijn andere grote plaatsen in Zuid-Holland,  die nog niet zijn geweest.

CDA bericht van eigen website:

Binnen het CDA Dordrecht is de gedachte ontstaan om dit evenement naar Dordrecht te halen. Onze stad met de historie van de Reformatie zou een prima plaats zijn voor The Passion. Zo zou bijvoorbeeld het Hof  een prominente plek in zou kunnen nemen. Als CDA hebben wij daarom dit voorstel afgelopen dinsdag in de Carrousel, een vergadering waarin partijen vragen kunnen stellen aan wethouders, ingebracht. De betreffende wethouder heeft toegezegd om beleid te gaan maken op eenmalige evenementen en hierin zal ook The Passion in meegenomen worden.

Wij zijn benieuwd hoe u hier tegenover staat. Moet Dordrecht zich inspannen om The Passion te organiseren? U bent van harte welkom om uw mening te mailen naar CDA@Dordrecht.nl

 

Lees meer over:

passion CDA Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!