vrijdag 18 juni 2021

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht terug in categorie 2

19 april 2013 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - FC Dordrecht is door de KNVB weer in Licentiecategorie II ingedeeld. Vandaag maakte de voetbalbond de beoordelingen officieel bekend waarmee de verwachting formeel bekrachtigd werd.

“Dit is goed nieuws”, stelt een tevreden Ad Heijsman. “Het is een mooie prestatie van de club, zeker in deze economisch moeilijkere tijden”.

De Categorie-1 status waarin FC Dordrecht in de laatste seizoenen verkeerde, heeft de nodige stof tot (publiekelijke) discussie doen opwaaien. Het bestuur is derhalve verheugd dat hier nu een einde aan is gekomen. “We wisten allemaal dat het eraan zat te komen, maar is het niet meegevallen om dit ook duidelijk te maken aan de achterban, sponsoren en politiek”, zegt Heijsman. “We hebben er allemaal keihard voor moeten werken en wij zijn dankbaar voor de steun die we hebben gekregen om dit te realiseren. Dit is een belangrijke stap vooruit voor FC Dordrecht. Hier kunnen we met z’n allen gerust een beetje trots op zijn”.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!