dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

PvdA Dordrecht trapt af voor de campagne

PvdA Dordrecht trapt af voor de campagne

17 april 2013

DORDRECHT -   De gemeenteraadsverkiezingen zijn pas op woensdag 19 maart 2014, maar de Partij van de Arbeid in Dordrecht gaat al aan haar campagne beginnen. Op zaterdag 20 april zal de fractie tussen 12:30 en 15:00 aanwezig zijn in Wielwijk voor de aftrap van de 'Rode Marathon'.

De PvdA roept de hulp van de Dordtenaren in om het verkiezingsprogramma samen te stellen. De partij is namelijk van mening dat de inwoners het beste weten wat er goed gaat en wat er beter kan. Ideeën en suggesties kan men kwijt op www.ikbeneendordtenaar.nl

De PvdA gaat uit van sterke Dordtenaren, sterke wijken en een sterke, leefbare stad. Centraal staan bestaanszekerheid, een behoorlijk levenspeil en eerlijke kansen op ontwikkeling voor iedere Dordtenaar.

Beoogd lijsttrekker Cor van Verk presenteert op het Admiraalsplein in Wielwijk deze uitgangspunten van de PvdA Dordrecht. Daarna geeft hij het startschot van de Rode Marathon: in een route van minimaal 42,2 kilometer gaat de PvdA in aanloop naar 19 maart 2014 iedere wijk in om deur voor deur kiezers te spreken om zo te komen tot 'het meest lokale verkiezingsprogramma van Dordrecht'.

Deel dit bericht met je vrienden!