dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

Boete voor Dordtse 'apeneters'

Boete voor Dordtse 'apeneters'

17 april 2013

DORDRECHT - Dinsdag 16 april meldden wij al dat er in de wijk Crabbehof een onthoofde aap in een koelkast was gevonden. RTV Rijnmond meldt woensdag 17 april dat de verdachten een boete boven het hoofd hangt.

De politie vond de aap, nadat agenten na geruchten een kijkje gingen nemen in de bewuste woning. De bewoners, afkomsting van het continent Afrika, waren zich van geen kwaad bewust. Ze lieten het vlees zien en zeiden dat het een lekkernij was.

Het Openbaar Ministerie meldt nu dat de mannen een boete riskeren. Deze bedraagt 700 tot 1050 euro. Het definitieve bedrag is pas duidelijk, als bekend is van welke soort de aap was.

Zie ook:

Lees meer over:

crabbehof aap
Deel dit bericht met je vrienden!