woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

CPC zet training tot groepsleider The Truth Project online

17 april 2013

DORDRECHT - Op de site van het Centrum voor Pastorale Counseling (onderdeel van Stichting De Hoop) kan een gratis training tot groepsleider van The Truth Project gevolgd worden. De Truth Project is een lessenreeks op dvd voor kleine groepen over thema’s als God, mens, schepping en evolutie, economie en kunst. De online training geeft richtlijnen hoe het materiaal in kleine gespreksgroepen kan worden gebruikt. De gratis cursus, die een uur duurt, is te vinden op www.pastoralecounseling.org. Op deze site staat tevens meer informatie over The Truth Project.

De online training van The Truth Project geeft inzicht in de visie en de doelstellingen achter The Truth Project. De training geeft mensen die interesse hebben om de dvd-box aan te schaffen richtlijnen hoe het materiaal te gebruiken in kleine gespreksgroepen.

The Truth Project is een uitdagende cursus voor iedereen die een christelijk wereldbeeld beter wil begrijpen. In twaalf afleveringen (‘tours') behandelt Dr. Del Tackett allerlei thema's die daarmee samenhangen zoals waarheid, filosofie, ethiek, wetenschap, de samenleving, de mens, God, geschiedenis, politiek en werk.

The Truth Project is bedoeld voor gebruik in kleine groepen. Tijdens huissamenkomsten bekijkt men één dvd per keer. Daarna gaat de groep in discussie over de inhoud. De deelnemers worden zo uitgedaagd om samen na te denken over wat zij geloven en hoe zij zich als christenen willen opstellen in de wereld. Het is een cursus die wakker schudt en (nieuw) enthousiasme geeft om het geloof uit te dragen.

De dvd-box van The Truth Project is niet zomaar verkrijgbaar. Hij kan uitsluitend gekocht worden door iemand die een groep heeft bijgewoond of een training heeft gevolgd. Deze training is nu dus niet alleen te volgen bij een groepsleider of bij het Centrum voor Pastorale Counseling, maar ook thuis achter de computer, op de website.

Lees meer over:

cpc truth project
Deel dit bericht met je vrienden!