woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

Dordtenaar aangehouden voor stelen fiets en bezit hennepkwekerij

15 april 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De politie heeft zondagmiddag een man uit Dordrecht aangehouden. Agenten troffen in zijn woning een gestolen lokfiets aan én een flinke hennepplantage.

Zondagochtend kregen agenten een signaal dat een gestolen lokfiets aan de Camphuijzenstraat in Dordrecht zou staan. Ze gingen ter plaatse en troffen de fiets aan in een tuin van een woning. De bewoner werd aangehouden. Bij nader onderzoek in zijn huis, bleek hij ook over een flinke hennepkwekerij te beschikken. In de schuur stonden 150 stekjes, in een slaapkamer 145 stekjes, in een andere slaapkamer 2850 stekjes en in de keuken nog eens 375. Ook werd illegaal stroom afgetapt. De verdachte, een 53-jarige man, zit nog vast.
Deel dit bericht met je vrienden!