woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

Wessel S is de winnaar van de DJ Knock Out 2013

15 april 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Wessel S draait op Dancetour Dordrecht 2013.

Finale battle in Merz levert winnaar op. Op 13 april vond de Pepsi DJ Knock Out plaats in Merz, Dordrecht. Tijdens deze avond hebben de vier finalisten zich bewezen tegenover de jury. Wessel S is de winnaar van de Pepsi DJ Knock Out 2013 en heeft daarmee een plek veroverd achter de draaitafels van Dancetour Dordrecht 2013 op 30 april op de Spuiboulevard. Daarnaast maakt hij kans om te draaien op het Amsterdam Dance Event in oktober.
 
DJ Knock out, Dordrecht
Dit jaar konden DJ’s uit Dordrecht en omgeving zich inschrijven om kans te maken op een plekje achter de draaitafels van Dancetour in hun stad. Na de online voorrondes via Facebook bleven er vier finalisten over die op 13 april de finale battle met elkaar aan gingen. De avond startte met de individuele sets van uiteindelijke winnaar Wessel S en zijn medefinalisten Dayo Nasty, Robert Silvaro & Vivado en Mr. Yves, gevolgd door
verschillende battles. De strijd zat er algauw goed in en ook het publiek deed haar best. De DJ’s hadden samen voor een enthousiast publiek gezorgd, bestaande uit ongeveer 150 man. 
 
DJ Wessel S
Wessel S, ook wel bekend als Wesley Schless, is 23 jaar en woont in Dordrecht. Hij draait inmiddels al vier jaar in verschillende bars en clubs, zowel in het binnen­ als buitenland. Met een zelfgemaakte edit van een track met 250.000 views en zeven boekingen in de maand, mag de jonge Dordtenaar zeker niet onderschat worden. Wessel’s favoriete stijl is progressive en house, al let hij altijd op het publiek en wat zij willen horen. Zijn
grote droom is om op Ultra Music Festival in Miami te draaien, maar Dancetour Dordrecht is natuurlijk al een mooi begin! Winnaar Wessel S: “Ik ben geboren en getogen in Dordrecht, dus kom al vanaf het begin op Boulevard of Dance, later Dancetour. Dan droom je vaak weg in de gedachte dat je daar ooit als DJ zou kunnen staan. Het is voor mij als DJ enorm machtig om in mijn eigen stad voor zoveel vrienden en bekenden
te kunnen draaien!”
 
Wessel S draait op Dancetour Dordrecht op 30 april, samen met Yellow Claw, Dannic, Steve Aoki, La Fuente en MC Gee, Firebeatz en Quintino.

Lees meer over:

merz spuiboulevard dancetour
Deel dit bericht met je vrienden!