woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

VrijwilligersPas verrast PasHouders met extra kortingen

12 april 2013

DORDRECHT - Het SSKW, Samenwerkingsverband Sociaal Kultureel Werk, aan de Spuiweg 93 in Dordrecht heeft een extra brochure uitgebracht voor vrijwilligers met een VrijwilligersPas, met daarin kortingsaanbiedingen die alleen geldig zijn in de maanden april, mei en juni 2013.

Zegt het voort
De actie is per mail, facebook en twitter bekend gemaakt. In tegenstelling tot de jaarlijkse brochure is deze niet per post rondgestuurd. “Ook wij moeten ieder jaar 5% van onze subsidie inleveren”, vertelt Tonny Klarenaar, coördinator van het SSKW.

“Daarom hebben we PasHouders waar we het e-mailadres van hebben én hun contactpersonen bij de deelnemende organisaties, gevraagd of ze het aan hun collega-vrijwilligers willen vertellen. Dat is ook de reden voor dit krantenartikel: zegt het voort!"

Extra tijdelijke kortingsaanbiedingen
Omdat niet alle winkels en organisaties in januari in de brochure 2013 konden worden opgenomen, besloot het SSKW deze extra brochure te maken. Het is een mix van oude bekenden en nieuwkomers. Veel bedrijven doen graag mee, want het SSKW maakt gratis een advertentie op maat
voor hen ten behoeve van de brochure. Bovendien krijgen zij extra naamsbekendheid doordat zij allemaal op de website  worden genoemd. De vrijwilligers met een pas varen er wel bij. De meest leuke winkels in de Drechtsteden doen mee. Naast het winkelend publiek, kunnen ook muziekliefhebbers, museumgangers en mensen die graag buiten de deur eten hun Pas naar hartenlust gebruiken.

Lees meer over:

vrijwilligerspas sskw
Deel dit bericht met je vrienden!