vrijdag 18 juni 2021

Alles over Dordrecht

Baanbrekend Drechtsteden zet talent in het spotlicht

12 april 2013

DRECHTSTEDEN - Baanbrekend Drechtsteden, het publiekprivate samenwerkingsverband tussen de Sociale Dienst Drechtsteden en Randstad Groep Nederland, gaat talenten uit het bestand werkzoekenden van de Sociale Dienst Drechtsteden op een ludieke manier bij werkgevers onder de aandacht brengen.

Duwtje in de rug
Het doel van de advertentiecampagne is bijstandgerechtigden die zó gemotiveerd en ervaren zijn dat ze bij wijze van spreken morgen al kunnen beginnen, een duwtje in de rug te geven. Ook wil de sociale dienst het beeld dat sommige werkgevers hebben van mensen met een bijstandsuitkering bijstellen.

"Het is echt niet zo dat mensen in de bijstand per definitie ongemotiveerd zijn en niet willen werken. Ze willen juist heel graag en zijn supergemotiveerd. Maar het is lastig voor hen om op te vallen in het enorme aanbod dat er op dit moment is op de arbeidsmarkt”, zegt manager Rozanne Wijnand van Baanbrekend Drechtsteden. "Wij weten uit onze contacten met werkgevers wat voor mensen zij zoeken en hebben die ook in huis. Dat willen we met deze actie laten zien.”

Lees meer over:

baanbrekend sociale dienst
Deel dit bericht met je vrienden!