vrijdag 18 juni 2021

Alles over Dordrecht

Twee verdachten gestolen mobiele telefoon aangehouden

12 april 2013

DORDRECHT -  Een 14-jarige jongen sprak surveillerende politieagenten in de buurt van het NS station Dordrecht aan omdat zijn mobiele telefoon kort daarvoor was afgepakt. De diefstal vond plaats in het Willem Dreeshof op woensdagavond. De agenten hielden de twee verdachten achter het station aan. Een van hen bleek een alarmpistool op zak te hebben.

Het 14-jarige slachtoffer stond in het Willem Dreeshof met een aantal andere jongeren, waaronder de twee verdachten, te roken. Tijdens het gesprek dat ontstond greep een van de verdachten de telefoon uit de jaszak van het slachtoffer. Het duo, Dordtenaren van 20 en 23 jaar, ging er vervolgens vandoor.

De agenten gingen meteen opzoek en vonden het tweetal achter het station. De twee werden direct aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Daar bleek dat de 20-jarige een alarmpistool op zak had. Deze was niet bij de diefstal gebruikt. De politie onderzoekt de zaak en heeft het alarmpistool in beslag genomen.

Deel dit bericht met je vrienden!