Friday 24 September 2021

Alles over Dordrecht

Vierde verdachte in onderzoek zware mishandeling Dordrecht aangehouden

11 april 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT/ZWIJNDRECHT - In het onderzoek naar de zware mishandeling van een 47-jarige inwoner uit Dordrecht is op 9 april een vierde verdachte aangehouden: een 18-jarige man uit Zwijndrecht. In deze zaak zitten al drie andere verdachten, Zwijndrechters van 17-, 18- en 20 jaar, vast.

De vier jonge mannen worden ervan verdacht in de nacht van 6 op 7 april de Dordtenaar ernstig te hebben mishandeld. Dat gebeurde op de Noordendijk. Het slachtoffer had geklaagd over geluidsoverlast bij een flat. Hij werd geschopt en geslagen en liep verwondingen in zijn gezicht en oogletsel op.
 
Meteen na de mishandeling werden al de eerste drie verdachten aangehouden. Zij zijn inmiddels door de rechter commissaris in bewaring gesteld. De man die op dinsdag 9 april werd aangehouden is in verzekering gesteld en wordt verhoord. De politie zet het onderzoek voort.

Lees meer over:

mishandeling Noordendijk
Deel dit bericht met je vrienden!