woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

Grote Kerk Dordrecht kleurt minstens vijf keer oranje op weg naar 30 april

11 april 2013

DORDRECHT -  De Grote Kerk als symbool van Dordrecht kleurt nog meer oranje op weg naar de troonswisseling op dinsdag 30 april.  Vijf keer zijn er activiteiten in de kerk, die met oranje te maken hebben.

Zaterdag 20 april: treedt het Chr. Gemengd Drechtstedenkoor Praise Him op o.l.v. Quintus Zwart en de Urker Mans Formatie o.l.v. Martin Mans. Kees de Bruin, piano; Martin Mans, orgel. Onderdeel is de Oranjemedley als een hommage aan koningin Beatrx en haar zoon Willem-Alexander.

Op 26 april reikt burgemeester Arno Brok in  de kerk de onderscheidingen uit. Op zaterdag 27 april is er een muziekavond met als spreker SGP/voorm an Van der Staaij en op maandag 29 april gaat de kerk om kwart over zeven al open voor de troonswisselingsdienst vanaf 20 uur. Daarvoor bestaat ook landlandelijk de nodige aandacht.

Op dinsdag 30 april is laatste Oranje concert in de kerk

 

Deel dit bericht met je vrienden!