dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

Line-up Dancetour Dordrecht bekendgemaakt

Line-up Dancetour Dordrecht bekendgemaakt

11 april 2013

DORDRECHT - Koninginnedag komt eraan en dat betekent maar één ding; Dancetour Dordrecht! Het gratis toegankelijke dance-event vindt ook dit jaar weer plaats op de Spuiboulevard. Op dinsdag 30 april draaien de beste DJ’s en grootste talenten van 13:00 uur tot 21:00 uur op Dancetour Dordrecht.

Naast de Amerikaanse hoofdact Steve Aoki zorgen ook Dannic, Yellow Claw, La Fuente en MC Gee, Firebeatz, Quintino, MC Ambush en natuurlijk de winnaar van de Pepsi DJ Knock Out ervoor dat deze laatste Koninginnedag er één wordt om niet te vergeten.

Stichting Dancetour kijkt er erg naar uit. Magchiel Koekkoek, organisatie Dancetour: “Dancetour Dordrecht heeft toch een speciaal tintje, hier is het natuurlijk allemaal begonnen. Daarnaast hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt om het concept Dancetour te verbeteren en uit te breiden. Zo zetten we dit jaar extra in op talentontwikkeling, onder andere met de vernieuwde Pepsi DJ Knock Out, Mixperience en virtuele stageplekken.”

De finale van de Pepsi DJ Knock Out vindt aanstaande zaterdag 13 april 2013 plaats in café Merz te Dordrecht. De vier finalisten Wessel S, Dayo Nasty, Robert Silvaro & Vivado en Mr. Yves, die de wildcard ontving, strijden vanaf 21:00 uur om het felbegeerde plekje in de line up van Dancetour Dordrecht.

Ook de Mixperience, een DJworkshop voor mensen met een beperking, in Dordrecht komt er weer aan. Op donderdag 25 april 2013 van 13:00 uur tot 15:30 uur vindt deze plaats bij Gemiva.

Dancetour
Bij Dancetour geniet je samen met je vrienden en bekenden van de beste muziek van zowel top DJ’s als talenten. Eén dag per jaar staat jouw stad volledig in het teken van dance muziek, vrienden en gezelligheid. Met een bereik van 1.5 miljoen online en 175.000 bezoekers is Dancetour één van de populairste jongeren events.

Dancetour staat voor 'Bringing people together' en geeft hier invulling aan door 12 events in provinciale (hoofd)steden in Nederland, de Pepsi DJ Knock Out competitie met 350+ talenten, Mixperience voor mensen met een beperking en cocreatie door jaarlijks 400 studenten van 15 onderwijsinstellingen.

Line up Dancetour Dordrecht 2013
13:00 - 14:00 uur Yellow Claw
14:00 - 15:00 uur Dannic
15:00 - 16:30 uur Steve Aoki
16:30 - 17:30 uur La Fuente en MC Gee
17:30 - 18:00 uur Pepsi DJ Knock Out Winnaar
18:00 - 19:30 uur Firebeatz
19:30 - 21:00 uur Quintino
Hosted by MC Ambush

Zie ook:

Lees meer over:

dancetour knock out steve aoki
Deel dit bericht met je vrienden!