dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

Zondagsdienst Ontmoetingskerk te horen bij Kerkomroep

Zondagsdienst Ontmoetingskerk te horen bij Kerkomroep

11 april 2013

DORDRECHT /ALBLASSERWAARD –   Kerkomroep.nl zendt zondag vanaf 10 uur vanuit Dordrecht de eerste dienst van ds. Gideon van Dam direct uit. Hij mocht 35 jaar geleden niet in Dordt aan de slag als gereformeerd predikant.

Na de normale kerkdienst is er een moment van ontmoeting. Om half twaalf begint een open dialoog vanuit de kerk, die ook via kerkomroep.nl is te beluisteren.  Willem Aantjes, geboren en getogen in de Alblasserwaard, zal daaraan deelnemen.

De Ontmoetingskerk benadrukt dat het een gewone zondagmorgendienst zijn waarin Van Dam zich aan het rooster zal houden. Er zal worden gelezen en gepreekt uit Lucas 24:35-48. Na de dienst is er  koffie en pas daarna begint het naprogramma met gasten. Dan is er een gesprek over het thema
'Politiek is niet alles'.

Meer informatie is te vinden op www.kerkomroep.nl

Het Nederlands Dagblad )ND' besteedt op de kerkpagina op vrijdag 12 april ruim aandacht aan de komst na 35 jaar van Gideon van Dam naar Dordrecht.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!