donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Drechtstedendebat onder leiding van burgemeester Pieter Verhoeve ,,live" vanuit Dordrecht te volgen

9 april 2013

DORDRECHT - Bijna driehonderd mensen hebben zich al opgegeven voor het Drechtstedebat uit Dordrecht onder leiding van de burgemeester van Oudewater Pieter Verhoeve. 

De krant het Reformatorisch Dagblad RD meldt daarover: De derde editie van het zogenoemde Drechtstedendebat wordt op woensdagavond 10 april rechtstreeks uitgezonden door de Reformatorische Omroep en is vanaf 19.30 uur te volgen op RD.nl. Het debat staat in het teken van de bezuinigingen die Nederland moet doorvoeren om de financiën en de economie op orde te krijgen.

Het Drechtstedendebat, in het schoolgebouw van het Wartburgcollege in Dordrecht, heeft als thema “Hebt u nog wat te zeggen over uw geld?”

Deelnemers zijn diverse bekende landelijke politici, zoals Mona Keijzer (CDA), Arie Slob (CU), Kees van der Staaij (SGP), Wouter Koolmees (D66) en Henk Krol (50PLUS).

Een deskundigenpanel beoordeelt de debatbijdragen en maakt aan het eind van de avond een winnaar bekend. In 2011 werd het debat gewonnen door Klaas Dijkhof (VVD), vorig jaar door Sander de Rouwe (CDA). Het debat wordt geleid door de burgemeester van Oudewater, Pieter Verhoeve.

Deel dit bericht met je vrienden!