zaterdag 19 juni 2021

Alles over Dordrecht

Lammetjesdag in de Biesbosch

8 april 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Afgelopen zondag 7 april, tussen 10.00- 16.00 uur was het Lammetjesdag in natuur- en recreatiegebied de Hollandse Biesbosch. Iedereen mocht die dag de pasgeboren lammetjes komen bewonderen, en aaien. De opkomst was groot, de lammetjes waren een grote trekpleister.. 

Deze zondag stond de Hel- en Zuilespolder in het teken van de pasgeboren lammetjes van de schaapskudde van de Hollandse Biesbosch. Kinderen konden in de boerderijschuur de lammetjes bewonderen en aaien. Ook kon je met de lammetjes op de foto. Herder Sjako van de Merwe en zijn compagnon vertelden trots alles over de schaapskudde en de pas geboren lammetjes.
 
Het evenement vond plaats bij de boerderij in de Hel- en Zuilespolder. Bij de lammetjesschuur werden ranja en cakejes verkocht.
 
Foto: Dawn Eve van Norden
 
 

Lees meer over:

biesbosch hel en zuilespolder
Deel dit bericht met je vrienden!