dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

Aanhoudingen voor poging overval Mijlweg

8 april 2013

DORDRECHT - In het onderzoek naar een poging overval aan de Mijlweg op 29 januari, hield het team de afgelopen weken een 18-jarige man uit Ridderkerk en twee Dordtenaren van 15 en 19 jaar aan.

Bij de overval op een seksclub probeerden drie verdachten het pand binnen te komen. Een van hen was in het bezit van een vuurwapen. Omdat de medewerkster de deur van binnenuit kon afsluiten, lukte het de overvallers niet om binnen te komen. Zij gingen er dan ook zonder buit vandoor.

Direct na de melding van deze poging tot een overval, stelden agenten in de omgeving een onderzoek in. Er werd gesproken met getuigen, camerabeelden werden veilig gesteld en bekeken en er werd sporenonderzoek verricht. Het onderzoek leidde uiteindelijk naar drie verdachten. Zij werden op 2 maart, 28 maart en 1 april aangehouden in hun woningen in Dordrecht. De rechter-commissaris heeft twee verdachten inmiddels in bewaring gesteld. De 19-jarige verdachte werd donderdag op vrije voeten gesteld. Hij blijft nog wel verdachte in de zaak. 

Lees meer over:

overval mijlweg sexclub
Deel dit bericht met je vrienden!