dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

Webcam op hotel Van der Valk gaat verkeersdrukte volgen

Webcam op hotel Van der Valk gaat verkeersdrukte volgen

8 april 2013

DORDRECHT - Ondernemers op het industrieterrein Dordtse Kil III willen op het Van der Valk Hotel een webcam installeren. Met deze voorziening willen ze bereiken dat met name de drukte in de spitsuren goed in kaart is te brengen.

Met deze voorziening willen de ondernemers bereiken dat medewerkers goed kunnen zien hoe druk het op het kruispunt A16 – N3 en E27 is, zodat ze hun eigen reisplan daar eventueel op kunnen aanpassen. Volgens Ad van den Berg, parkmanager van dit industrieterrein, is het plan goed uitvoerbaar.

Aldus DOV nieuws.

Daarnaast zijn er al twintig jaar plannen om de verkeersafwikkeling rondom de A16/N3 aan te passen.

Lees meer over:

nieuws dov van der valk webcam
Deel dit bericht met je vrienden!