woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

,Inzamelingsactie duizend vierkante meter in kerk voor Jezus"

7 april 2013

DORDRECHT -  BONFIRE, het nieuwe christelijke jeugdwerk in het oude Bibelot aan de Wijnstraat, begint een actie om tienduizend euro bijeen te brengen om een vliegende start vanaf 1 mei in de oude kerk mogelijk te maken.  Bonfire noemt het een inzameling van duizend vierkante meter voor Jezus. Dat is de beschikbare vloeroppervlakte van de kerk, die in 1974 als RK parochiekerk in Dordrecht werd gesloten door de bisschop van Rotterdam.

Info van Bonfire/Vuur en vlam

Vanaf 1 mei zal Vuur en Vlam al haar activiteiten voortzetten in Bonfire, Wijnstraat 117 in Dordrecht. Check voor meer info www.bonfiredordrecht.nl

Actie 50 voor Bonfire

Jij kan ook hout op het vuur van Bonfire gooien door ons financieel te steunen. We willen met een speciale actie 10.000 euro bij elkaar brengen voor 1 mei en op jaarbasis 50.000 euro ophalen. We verwachten dat God gaat voorzien in alles wat nodig is. Toch geloven dat we deze actie mogen opstarten om jullie deel te laten zijn van wat God doet in Bonfire.

'50 voor Bonfire' is de naam van de actie en simpel gezegd werkt het zo: Bonfire is 1000 m2 voor Jezus in de binnenstad van Dordrecht. Jij kan met 50 euro per jaar 1 m2 beschikbaar stellen voor het Koninkrijk van God. Stoer toch, dat je daar zo gemakkelijk aan mee kan werken? Elke 50 euro die binnenkomt zullen we op een creatieve manier zichtbaar maken in het pand.

Meedoen? Maak snel 50 euro over op rekeningnummer 1395.43.619 t.n.v. Stichting Vuur en Vlam in Dordrecht. Vermeld hierbij '50 voor Bonfire'.

Deel dit bericht met je vrienden!