dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

Klockelaer schaak bestaat dertig jaar en begint nieuwe competitie

Klockelaer schaak bestaat dertig jaar en begint nieuwe competitie

5 april 2013

DORDRECHT - Schaken overdag. Dat gebeurt in elk geval in het dienstencentrum de Klockelaer in de Dordtse wijk Crabbehof. Clubkampioen Tom van Bokhoven zorgt dat wereldwijd de competitie in Dordrecht kan worden gevolgd via zijn site Tomsschaakboeken.nl

Hij presenteert daarop met enthousiasme de nieuwe competitie:

Schaakgroep De Klockelaer is z’n zoveelste toernooi begonnen. De groep bestaat zo 30 jaar. En in al die tijd is de sfeer uitstekend. We komen om te schaken, natuurlijk. Maar we zouden niet graag de vele informele en vriendschappelijke contacten willen missen die wekelijks de donderdagochtend tot een feestje maken. Nieuwkomers blijken zich bijzonder snel thuis te voelen en doen in de kortste keren enthousiast mee. Bent u een oudere schaker of schaakster, hebt u ooit in een club gespeeld of speelt u thuis wel eens, kom dan op donderdagochtend naar De Klockelaer. Om half tien delen we in en krijgt iedereen een partij.

Informatie bij Tom van Bokhoven, tel. 078 6172891.

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!