woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

D66 in gesprek met ondernemers uit binnenstad

5 april 2013

Afgelopen week heeft D66 met een aantal ondernemers uit de binnenstad van Dordrecht gesproken. D66 wil graag met kleine ondernemers praten over actuele Dordtse onderwerpen, zoals de koopzondag, het voorgestelde Ondernemersfonds, de adviesraad voor de Detailhandel, het evenementenbeleid en de leegstand.

Paul Tiebosch: "Het mooie succes van Voorstraat Noord en het belang van goede samenwerking met de gemeente en woningbouwverenigingen bleef niet onbenoemd. In deze bijeenkomst was er ook bijzondere aandacht voor een van de mooiste winkelstraten van Dordrecht: de Vleeshouwerstraat: Hoe krijgen we die straat weer in de loop van het winkelend publiek?"
 
"Kortom, voor de fractie van D66 een leerzame avond waar wij graag een vervolg aangeven", gaat Tiebosch verder. "D66 wil ook graag met ondernemers buiten het centrum van Dordrecht spreken omdat Ondernemers in deze tijd het verdienen ondernemers om alle aandacht te krijgen van de politiek. Het belang van ondernemers voor de leefbaarheid en de binding met Dordrecht is enorm groot."

Lees meer over:

ondernemers d66 binnenstad
Deel dit bericht met je vrienden!