vrijdag 18 juni 2021

Alles over Dordrecht

Beleef de Biesbosch met het BiesBlad

4 april 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het Nationaal Park De Biesbosch, met bezoekerscentra in Dordrecht en Drimmelen, pakt in 2013 uit met een nieuw gratis magazine: BiesBlad.

Een 115 pagina’s tellend magazine met veel aantrekkelijke foto’s, illustraties, inspirerende verhalen en een uitklapbare kaart van het natuurgebied. Ook vind je er een overzicht in van alle vaar- en wandelexcursies, kanotochten en andere begeleide excursies door de waterrijke Biesboschnatuur. Je leest over de bevers die in de Biesbosch leven, de nieuwe luisterstoelen met Biesboschverhalen in het Biesboschcentrum Dordrecht, de natuur in de verschillende seizoenen. wandel- en fietsmogelijkheden, de sterrenwacht en kinderactiviteiten.

Het blad nodigt direct uit om de Biesbosch te gaan beleven. Per seizoen worden de leukste excursies uitgelicht en krijg je tips over de planten en dieren die je tegenkomt in het Nationaal Park. Het BiesBlad is gratis verkrijgbaar bij onder andere het Biesboschcentrum Dordrecht, de VVV in Dordrecht en de gastheren van de Biesbosch. 
 
Meer informatie: www.np-debiesbosch.nl.

Lees meer over:

biesbosch bezoekerscentra
Deel dit bericht met je vrienden!