dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

Kensington en Jeugd van Tegenwoordig op Wantijpop

Kensington en Jeugd van Tegenwoordig op Wantijpop

4 april 2013

DORDRECHT - Ook Popcentrale podium sterk bezet met regionale talenten.

Op zaterdag 15 juni 2013 vindt alweer de 16e editie van het Dordtse Wantijpop plaats. Met Kensington en Jeugd van Tegenwoordig haalt Wantijpop weer grote acts naar Dordrecht. Ook de Dordtse singer­songwriter Nielson, de Memphis Maniacs, Handsome Poets, Lefties Soul Connection en Marty Graveyard & The Working Men treden op. Het Popcentrale podium vertegenwoordigt de muzikale subculturen met sterke regionale acts als Death of the Legend en Evi de Schurk.

De organistie van Wantijpop is dit jaar voor de tweede keer in handen van BOD Groep. Magchiel Koekkoek: Muziek, familie en vrienden en regionale betrokkenheid...dat zijn belangrijke speerpunten voor Wantijpop. Met deze programmering zijn we erg blij. Kensington heeft net z’n eerste 3FM award in de wacht gesleept, het Jeugdplein met activiteiten voor de kids wordt verder uitgebreid en we gaan dit jaar met nóg meer regionale bedrijven en instellingen aan de slag. We proberen Wantijpop elk jaar te verbeteren en tegelijk vast te houden aan de unieke sfeer.

Naast de grote namen op het Wantijpodium is er ook ruimte voor regionaal talent. Ook dit jaar wordt er samengewerkt met de Popcentrale. Zij verzorgen zelf de invulling van het Popcentrale podium. Op dit podium worden verschillende genres vertegenwoordigd. Van dichtende hiphopper Evi de Schurk tot de ruige rockband Death of the Legend en Dordtse metalband Onheil. Ook reggae ontbreekt niet met het solide reggaecollectief uit Dordrecht en omstreken Dreadless.

 

Lees meer over:

popcentrale Wantijpop
Deel dit bericht met je vrienden!