donderdag 6 mei 2021

Alles over Dordrecht

Vier mannen aangehouden na overvalmelding juwelier

4 april 2013

DORDRECHT - Na een melding van een overval op een juwelier heeft de politie donderdagochtend vier mannen aangehouden. Het viertal, dat inmiddels weer op vrije voeten is gesteld, werd staande gehouden in de Voorstraat.

Bij de politie kwam een melding binnen dat een juwelierszaak werd overvallen. Agenten gingen meteen naar de bewuste winkel en hield daar vier verdachte mannen aan. De drie mannen, drie Dordtenaren en een Rotterdammer in een leeftijd variërend van 14 tot 27 jaar, bleken geen wapens bij zich te hebben.

Na uitvoerig onderzoek bleek dat de vier niets te maken hadden met de overval. Ze zijn dan ook geen verdachten meer.

Lees meer over:

overval juwelier Voorstraat
Deel dit bericht met je vrienden!