dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

ING geeft door storing foutieve banksaldo's weer

ING geeft door storing foutieve banksaldo's weer

3 april 2013

DORDRECHT - ING kampt met een grote storing bij het internetbankieren. Veel klanten van de bank melden op Twitter dat ze een verkeerd saldo zien in hun rekeningoverzicht. Het gaat om honderden en soms zelfs duizenden euro's. Anderen staan met volle winkelwagens in de supermarkt en kunnen hun boodschappen niet betalen. Ook de Rabobank heeft problemen met het internetbankieren. dat meldt het AD op hun website. 

Inloggen op de site of de app van ING is inmiddels niet meer mogelijk. Veel informatie verstrekt de bank niet. Er staat op de site alleen te lezen: 'Drukte op Mijn ING - Op dit moment zijn er zeer veel bezoekers op Mijn ING. Hierdoor is het nu helaas niet mogelijk om in te loggen. Probeert u het over enkele minuten nogmaals.  - Onze excuses voor het ongemak.' 

Hoeveel klanten door de opmerkelijke problemen getroffen worden is niet duidelijk. 
 
De ING is telefonisch niet bereikbaar voor commentaar. Via Twitter meldde de bank dat door een storing betalingen die dinsdag zijn gemaakt, woensdag nog niet op de rekening van de ontvanger waren verschenen. Enige tijd later waren die tweets verwijderd. De laatste tweet van het webcare-team van de bank wenst de volgers nu een vrolijk Pasen.
 
 
 

 

Lees meer over:

dordrecht storing ing pinnen
Deel dit bericht met je vrienden!