dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

Ook de allerjongsten genoten in Weizigt Park

Ook de allerjongsten genoten in Weizigt Park

3 april 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Dat je niet ver hoefde te reizen met de Pasen voor een leuk uitstapje, bewees het Weizigt duurzaamheidscentrum.

Hier barstte op tweede Paasdag maandag 01 april 2013 de paaspret werkelijk los. Honderden bezoekers, waaronder veel kinderen bezochten de kinderboerderij en het duurzaamheidscentrum waar van alles georganiseerd werd door de vele vrijwilligers die dit centrum telt.

De kleine paasliefhebbers konden met een zogenaamd paaspaspoort eieren zoeken, verven, zich laten schminken, kuikens aaien en nog meer. De ouders van de kinderen met een paaspaspoort konden naar een prachtige film kijken in het duurzaamheidscentrum of meehelpen met het zoeken naar- en verven van de eieren.  

Een bezoek aan de geitjes lieten vele kinderen niet aan zich voorbij gaan, maar ook het klauteren over de rotsen bij de geitjes was een geliefde attractie. De jongste deelnemer bij het eieren verven, Koen Boom van drie jaar, liet zich door niemand afleiden, hij was in uiterste concentratie bij het verven van zijn eieren.

Zo te zien genoot hij van deze paasactiviteit. Als het aan de jonge bezoekers ligt, zal er volgend jaar weer zo’n prachtig paasevenement in het Weizigt park worden gehouden !

Lees meer over:

pasen weizigt
Deel dit bericht met je vrienden!