woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

Diefstal uit restaurant in de Wijnstraat, man aangehouden

2 april 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Uit een restaurant aan de Wijnstraat in Dordrecht is maandagavond een hoeveelheid geld gestolen. Hiervoor is later op de avond een 28-jarige inwoner van Dordrecht aangehouden.

Rond 21.00 uur ontdekte personeel van het restaurant dat een hoeveelheid geld uit de kluis was weggenomen. Van de diefstal waren camerabeelden aanwezig. Gealarmeerde agenten, maakten een foto van de verdachte op deze beelden die ze via hun diensttelefoon aan de politie-eenheden op straat doorstuurden. Deze herkenden de man en konden korte tijd later de 28-jarige Dordtenaar aanhouden.
 
Laatste update: 02-04-2013 | 14:05
 
Uit een restaurant aan de Wijnstraat in Dordrecht is maandagavond een hoeveelheid geld gestolen. Hiervoor is later op de avond een 28-jarige inwoner van Dordrecht aangehouden.
 
Rond 21.00 uur ontdekte personeel van het restaurant dat een hoeveelheid geld uit de kluis was weggenomen. Van de diefstal waren camerabeelden aanwezig. Gealarmeerde agenten, maakten een foto van de verdachte op deze beelden die ze via hun diensttelefoon aan de politie-eenheden op straat doorstuurden. Deze herkenden de man en konden korte tijd later de 28-jarige Dordtenaar aanhouden.
 

Lees meer over:

restaurant azijnstraat
Deel dit bericht met je vrienden!