maandag 25 oktober 2021

Alles over Dordrecht

De Ark van Noach en de Hoop bieden samen een dagtocht Dordrecht aan

2 april 2013

DORDRECHT -  De Ark van Noach en de Hoop in Dordrecht zijn samen een bezoek waard. Dat blijkt uit een nieuwe dagtocht naar Dordrecht, die voor april en mei 2013 via de website van de Ark wordt aangeboden.  De twee instellingen bieden een zogeheten combi-ticket aan.

De bezoeker kan in de ochtend kiezen voor de Hoop of de Ark, eten in het restaurant van de Ark en in de middag verder gaan met het programma in eigen volgorde.

Bericht van de Ark:
Wilt u uw bezoek aan Ark van Noach uitbreiden met iets extra’s? In mei en april 2013 kunt u uw bezoek aan Ark van Noach uitbreiden met bezoek aan De Hoop in Dordrecht!

De Hoop biedt een ochtend- of een middagprogamma. Het ochtendprogramma start om 09:30 en het middagprogramma om 13:30.  Met het combiticket kunt u dus ’s morgens de Ark van Noach bezoeken, eventueel lunchen in het restaurant  en daarna een bezoek brengen aan De Hoop. Het is ook mogelijk om eerst De Hoop te bezoeken en af te sluiten met een middagje op de Ark van Noach.

De Hoop
Beleef een unieke plek, waar God mensenlevens verandert. Een aantal cliënten ontvangen u bij De Hoop met een warm kopje koffie of thee. Voor de kinderen is er limonade. Een van de cliënten vertelt zijn of haar levensverhaal. Hoe is het om verslaafd te zijn? Welke rol speelde God in hun herstel? U kunt deze cliënt natuurlijk ook zelf vragen stellen. Na dit persoonlijke verhaal loopt u over het terrein van De Hoop. U krijgt een indruk van de veelzijdigheid van de hulp bij De Hoop en u bezoekt een werkervaringsbedrijf. De rondleiding wordt afgesloten met ‘De Hoop Experience’: een multimedia-tentoonstelling over de geschiedenis van De Hoop tot op de dag van vandaag. Kom ook en ervaar dat God nog steeds levens verandert!

Combiticket
De kosten voor een combiticket zijn als volgt:
€ 12,50 – volwassene
€7,50 – kind

Het combiticket kunt u boeken op woensdag of vrijdag in april en mei 2013. Meer info op de website van de Ark: www.arkvannoach.com

Lees meer over:

de hoop ark van noach
Deel dit bericht met je vrienden!