woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

Partij voor de dieren laat steeds meer gezicht zien in Dordrecht

2 april 2013

DORDRECHT - De Partij van de Dieren wil in Dordrecht steeds meer het eigen gezicht laten zien. De kans dat in 2014 aan de gemeenteraadsverkiezingen wordt meegedaan, is aanwezig, zo meldt AD / De Dordtenaart.

Bericht PvdD:

"Ondanks het koude weer, een geslaagde PvdD paas-flyer actie! We stonden met z'n drieen (Edwin, Judith en Leo) vanmiddag, zaterdag 30 maart, in het centrum van Dordrecht. Het was redelijk druk. Met deze actie hopen we vandaag een aantal mensen ei-keuze bewust gemaakt te hebben, en hebben  we in ieder geval ons '(Partij voor de Dieren-) gezicht' weer laten zien in Dordrecht."

Op de foto: Edwin Kuyntjes, Judith van der Heiden en  Leo Jabaaij.

 

Deel dit bericht met je vrienden!