maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

Bestsellerauteur Chantal van Gastel signeert bij Vos & van der Leer

29 maart 2013 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Tijdens haar booktour door Nederland komt Chantal van Gastel zaterdag 6 april naar Dordrecht. Op die dag signeert zij tussen 11.00 – 12.00 uur haar boeken bij Boekhandel Vos & van der Leer op de Voorstraat.
 
Ter gelegenheid van het verschijnen van haar nieuwe roman Zwaar verguld maakt Chantal van Gastel een booktour langs boekhandels door Nederland.

In 2008 verscheen haar debuutroman Zwaar verliefd! bij The House of Books. Een jaar later werd deze succesvolle chicklit van Nederlandse bodem opgevolgd door Zwaar beproefd! Daarna verschenen de losstaande boeken Geknipt voor jou (2010) en Zoek het maar uit (2011).
 
In korte tijd wist Chantal zich een grote schare fans te vergaren, die reikhalzend uitkijkt naar haar volgende boeken. In 2009 werd ze door de bezoekers van Chicklit.nl verkozen tot beste Nederlandse chicklitauteur.
Geknipt voor jou werd in de jaarlijkse verkiezing van chicklit.nl verkozen tot ‘boek van het jaar 2010′.

Zie ook:

Lees meer over:

Voorstraat Vos & van der Leer
Deel dit bericht met je vrienden!