maandag 21 september 2020

Alles over Dordrecht

Wootton Bassett Town te gast bij SC Emma

28 maart 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Wootton Bassett maakt vrienden.

Afgelopen dinsdag avond was Wootton Bassett Town FC te gast bij SC Emma om 3 vriendschappelijke wedstrijden te spelen tegen onze jeugd. De jongens uit Engeland waren al weer voor de 4 keer te gast op het sportpark  en het was leuk om iedereen weer te ontmoeten.
 
Na de wedstrijden werd nog gezellig wat gegeten en gedronken en even lekker bijgebabbeld. Sommige spelers van SC Emma blijken goed engels te kunnen spreken want er zijn die avond al wat vrienden gemaakt. We hebben deze week vele bedankjes gekregen uit Engeland om iedereen te bedanken voor de gastvrijheid.
 
Tevens gisteren een mailtje ontvangen van een van de trainers Nige Simmons WBTFC U12 Yellows die zijn Emma sjaal aan zijn zoon heeft gegeven die ook meespeelde en de sjaal trots boven zijn bed heeft hangen. Jongens en begeleiding Wootton Basset Town FC  kijken nu al uit naar volgend jaar volgens Pete Yeardley Hoofd Jeugdafdeling van Wootton Bassett Town FC.

Lees meer over:

voetbal emma
Deel dit bericht met je vrienden!