Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Meer afvaarten Waterbus tijdens Zomerdienstregeling'
25mrt 2013

Meer afvaarten Waterbus tijdens Zomerdienstregeling

DRECHTSTEDEN - Waterbus, dat de veerdiensten tussen Dordrecht-Rotterdam en in de Drechtsteden verzorgt, start op maandag 8 april met de zomerdienstregeling. Dit betekent langer doorvaren en meer afvaarten in avonden en weekenden.

Ieder jaar wordt in de eerste helft van april gestart met een uitgebreidere dienstregeling. De volgende extra vaarten worden uitgevoerd:
 
Op lijn 20 tussen Rotterdam en Dordrecht Merwekade wordt op donderdag, vrijdag en zaterdag langer doorgevaren. Ook in het weekend kan men nu elk half uur opstappen op deze lijn.
 
Op lijn 21 tussen Zwijndrecht Veerplein en Dordrecht Hooikade en lijn 22 tussen Papendrecht Veerdam en Dordrecht Merwekade wordt ’s avonds op donderdag, vrijdag en zaterdag langer doorgevaren.
 
Lijn 23 tussen Dordrecht Merwekade en Sliedrecht Middeldiep, o.a. met halte Hollandse Biesbosch, heeft nu ook in het weekend elk uur een afvaart.
 
Op lijn 24 tussen Zwijndrecht Veerplein en Dordrecht Merwekade wordt ’s avonds op donderdag en vrijdag ook langer doorgevaren. Ook op zaterdag en zondag vindt er elk uur een afvaart plaats.
 
“Met de zomerdienstregeling worden meer bestemmingen nog beter bereikbaar. Bijvoorbeeld een bezoek aan Rotterdam om te winkelen of een museum te bezoeken of een tocht naar Werelderfgoed Kinderdijk met prachtige molens, wandelen door historisch Dordrecht en genieten van de geweldige natuur in de Hollandse Biesbosch. En omdat de fiets gratis mee mag aan boord, kun je met Waterbus letterlijk alle kanten op” stelt directeur Gerbrand Schutten.
 
De zomerdienstregeling duurt t/m 7 oktober. Alle vertrektijden zijn te vinden op www.waterbus.nl.
 
 


Deel dit bericht met je vrienden!