zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

Parker Hannifin gaat van ,,te krap" terrein in Dordrecht naar Ambacht

24 maart 2013

DORDRECHT / HENDRIK IDO AMBACHT - In Dordrecht is op Dordtse Kil 3 niet voor alle bedrijven voldoende ruimte, zo wordt bericht over Parker Hannifin: "De vestiging van Parker Hannifin in Dordrecht (ooit Denison) verhuist naar Hendrik-Ido-Ambacht. In 2006 heeft het Amerikaanse concern daar een pand betrokken aan op industrieterrein Dordtse Kil 3, maar al sinds enkele jaren is men daar uit het jasje gegroeid. Afgelopen jaar deed zich de kans voor om ‘in te trekken’ bij de productievestiging voor pneumatiek in Hendrik-Ido-Ambacht, het voormalige Sempress".

"Dat laatste gebouw is afgelopen half jaar ingrijpend verbouwd, zowel het kantoor als het magazijn en de werkplaats. De vernieuwde locatie biedt nu ruim plaats aan het verkoopkantoor van Parker Nederland en de pneumatiekproductie. De verhuizing is op dit moment in volle gang en de locatie zal direct na Pasen volledig operationeel zijn".
 

Lees meer over:

dordrecht ambacht dordtse kil
Deel dit bericht met je vrienden!