dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

VVD Dordrecht begint campagne via sociale media

24 maart 2013

DORDRECHT - De VVD Dordrecht zet de campagne in via moderne sociale middelen. Sterrenburg is de eerste wijk die zo wordt bezocht. Uiteindelijk is 19 maart 2014 de datum, waarop de kiezers worden gevraagd om hun vertrouwen te geven aan een partij, die dan zetels kan winnen in de nieuwe gemeenteraad van Dordrecht. Op twitter haakt John van der Net, VVD-raadslid, direct in op de actie van zijn partij door zijn achterban attent te maken op het bericht van de VVD.

Het bericht van de VVD: "De VVD Dordrecht staat voor veilige, leefbare en bereikbare wijken. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis en op straat veilig kunt voelen, dat overlast aangepakt wordt, dat de buurt er netjes uitziet en er een veilige en goede infrastructuur is voor voetgangers, fietsers en automobilisten. U heeft als bewoner hier ook een verantwoordelijkheid in door betrokken te zijn bij wat er in de wijk gebeurt, te melden als er aandachtspunten zijn en uw eigen leefomgeving op orde te houden. Er zijn ook zaken waar u als bewoner wel wat van vindt maar waar de oplossing vanuit de gemeente moet komen. Is er bijvoorbeeld voldoende parkeergelegenheid bij u in de buurt? Zijn er voor ouderen voldoende voorzieningen"?

"De komende periode gaan we u vragen stellen om een beeld te krijgen van wat er in uw wijk speelt. Wij doen dat via onze Facebook-pagina en zorgen er voor dat iedere zaterdag en woensdag een nieuwe vraag beantwoord kan worden. Er zullen gemiddeld zes vragen per wijk worden gesteld en als afsluiting van een periode wordt een bijeenkomst in de wijk georganiseerd om de uitkomsten te bespreken met u als bewoner". Aldus van der Net op Twitter.

De VVD begint met de wijk Sterrenburg. Vanaf 23 maart 2013 worden zes vragen gesteld en op woensdag 17 april 2013 vindt er een bijeenkomst plaats in de wijk. http://www.facebook.com/pages/VVD-Dordrecht/101039903379008

Vervolgens is het achtereenvolgens de beurt aan de volgende wijken:

  • Stadspolders (mei)
  • Reeland (juni)
  • Centrum / 19e eeuwse Schil (juli)
  • Dubbeldam (september)
  • Crabbehof / Wielwijk / Zuidhoven (oktober)
  • Oud-Krispijn / Nieuw Krispijn (november)

Wilt u de vragen over uw wijk liever in een keer beantwoorden? Stuur dan een e-mail naar info@vvddordrecht.nl en u ontvangt de complete enquête voor uw wijk.

Lees meer over:

VVD Sterrenburg
Deel dit bericht met je vrienden!