Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bulgaarse ambassadeur brengt bezoek aan Dordrecht'
20mrt 2013

Bulgaarse ambassadeur brengt bezoek aan Dordrecht

DORDRECHT -  Op donderdag 21 maart brengt de ambassadeur van Bulgarije, de heer Kolev, op uitnodiging van burgemeester Brok een bezoek aan Dordrecht. De ambassadeur ontmoet ondernemersverenigingen, brengt een bezoek aan het bedrijf Florensis in Hendrik Ido Ambacht en zal twee rozenstruiken planten in het Van Baerleplantsoen.

De gemeenten Dordrecht en Varna onderhouden sinds 2001 een stedenbandrelatie. Varna is een havenstad, evenals Dordrecht, en biedt geweldige economische perspectieven voor ons bedrijfsleven. De Bulgaarse ambassadeur wil graag contact leggen met ondernemers uit de Drechtsteden.

Het is de bedoeling dat door dit bezoek de onderlinge contacten worden verstevigd en wellicht nieuwe verbindingen meebrengt.

Programma

Ambassadeur Kolev is in Dordrecht van 10.00 tot 14.00 uur.

•10.00 uur: Ontvangst bij NME Weizigt, Van Baerleplantsoen 30 te Dordrecht.

•10.20-10.40 uur: Planten van twee rozenstruiken, een witte en een rode in het van Baerleplantsoen. De roos is het symbool van Bulgarije.

•11.00-12.00 uur: Bedrijfsbezoek Florensis, Langeweg 7785 te Hendrik-Ido-Ambacht.

•12.15 -14.00 uur: "Meet the ambassador": lunch in de Jachtkamer van het stadhuis. Bij dit laatste onderdeel zijn vooral de ondernemersverenigingen uitgenodigd en baggerbedrijf De Boer dat op dit moment een schip in Varna laat bouwen. Ook de stichting Dordrecht-Varna is bij dit onderdeel aanwezig.

De PvdA-fractie is, als adoptiepartij van de stedenband met Varna, uitgenodigd om bij het programma aanwezig te zijn.Deel dit bericht met je vrienden!