Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem ',,Bezorgde oproep uit Dordrecht van evangelist tot bekering en ootmoediging van Koningin Beatrix
20mrt 2013

,,Bezorgde oproep uit Dordrecht van evangelist tot bekering en ootmoediging van Koningin Beatrix"

DORDRECHT - De Dordtse ervangelist Teun van der Weyden roept in een open brief Koningin Beatrix op tot bekering. Zijn brief - die hij vandaag in Den Haag bij het ministerie van premier Rutte heeft bezorgd - is geheel te lezen op de site van het Reformatorisch Dagblad (RD). Van der Weijden heeft deze brief ook bedoeld voor alle inwoners van Nederland om zo zijn bezorgheid over de toekomst tot uitdrukking te brengen.

Vanuit Dordrecht weet Van der Weijden meermalen de aandacht te krijgen van media als hij in zijn taal wil waarschuwen. Zo hield hij met Bert Dorenbosch een protestbijeenkomst bij de Amsterdam Arena tijdens een concert van Madonna, dat in zijn ogen strijdig was met het geloof.

Het RD meldt:

Evangelist Teun van der Weij­den uit Dordrecht heeft koningin Beatrix en de toekomstige koning en zijn vrouw in een brief opgeroepen tot bekering en verootmoediging voor God.

Woensdag heeft hij exemplaren van de brief afgegeven bij het ministerie van Algemene Zaken in Den Haag, met kopieën voor premier Rutte, alle ministers en de leden van de Eerste en de Tweede Kamer. De brief is ook aan hen gericht.

Evangelist Van der Weijden wil het Nederlandse volk waarschuwen. Hij wijst de Oranjes erop dat de „Almachtige God ook bezig is met de voorbereiding” voor de komst van „Zijn koninkrijk.”Deel dit bericht met je vrienden!