Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Seminar met een groen hart was een groot succes'
13mrt 2013

Seminar met een groen hart was een groot succes

DRECHTSTEDEN - Op maandagavond 11 maart organiseerde A&P B.V. in samenwerking met Borgch voor de tweede maal een seminar over duurzaamheid. Opnieuw bezochten meer dan 40 ondernemers of bestuurders uit de Drechtsteden deze avond. De hoofdlezing werd verzorgd door Martine Vonk. 

Zij belichtte duurzaamheid vanuit Bijbels perspectief. Na de pauze werden er twee workshops verzorgd. De ene workshop stond in het teken van “Duurzame bedrijfsvoering” onder leiding van Martine Vonk. De andere workshop werd gehouden door Embert Messelink van A Rocha Nederland en stond in het teken van natuurbehoud. Tijdens de pauze en aan het einde van de avond was er volop gelegenheid om onder het genot van een (h)eerlijk drankje en biologische streekproducten te netwerken.

De maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen door A&P B.V is inmiddels niet onopgemerkt gebleven. In november 2012 werd A&P B.V. uitgeroepen tot winnaar van de Drechtsteden MVO Award 2012. Een erkenning voor de manier van werken  waar ze trots op zijn.

Zowel Peter van Eenennaam van A&P B.V. als Julian van der Veer van Borgch zien terug op een geslaagde avond.  Zodra het thema van het derde seminar bekend is zullen de bezoekers van de afgelopen twee seminars opnieuw een uitnodiging ontvangen. Heeft u interesse en bent u nog nooit geweest? Meld u aan via  info@aenp-bv.nl  en geef vorm aan uw rentmeesterschap.Deel dit bericht met je vrienden!